Cliënten;

Onze clienten benaderen wij middels een op maat gemaakt zorgplan in een gestructureerde, rustige en vertrouwde omgeving zodat ze zichzelf positief kunnen ontplooien. Wij geloven in het ‘kunnen’ van de mens i.p.v. de beperking. Bij ons ‘werkt’ iedereen dan ook met elkaar op zodat er geen onderscheid wordt gemaakt . We zijn tenslotte een familiebedrijf zonder stressvolle bedrijfsvoering. Het prachtige stukje natuur van de imkerij zorgt voor een ontspannen ‘werksfeer’ en laat iedereen zich thuis voelen. Onze clienten komen tot rust wanneer ze bij ons werkzaam zijn en daarom zijn we een uiterst geschikte plek voor mensen met een burn-out of in een re-integratie traject. Iedereen helpt in aanleg en onderhoud van de tuinen, diverse imkerwerkzaamheden en verzorging van de rondleidingen. We geloven in individuele begeleiding en kleine groepen zodat we genoeg tijd en aandacht kunnen besteden aan onze clienten. We hanteren dan ook een proeftijd van twee maanden bij nieuwe clienten om te kijken of deze in de groep passen om zo een veilige omgeving te handhaven.

Wij ontvangen onder andere clienten binnen het autistisch spectrum, met PDD-NOS, met een niet aangeboren hersenletsel, een burn-out en vanuit de verslavingszorg. Ook ontvangen we kinderen vanaf 12 jaar die na schooltijd of in de vakanties een leuke vrijetijdsbesteding zoeken. 

Kwaliteitswaarborg;

Imkerij Immenhof is aangesloten bij de Federatie Landbouw & Zorg en draagt hiervan het kwaliteitskeurmerk; ‘Kwaliteit laat je zien’. http://www.landbouwzorg.nl/. We zijn hierbij aangesloten om extra verdieping te geven in onze kwaliteit. Het kwaliteitssysteem is speciaal ontwikkeld voor zorgboerderijen en richt zich op zowel begeleiding als veiligheid.

Bent u opzoek naar een passende dagbesteding voor uzelf of iemand anders dan kunt u contact opnemen met Marcel Hallmans middels email; marcel@imkerij-immenhof.nl of telefonisch 06-36001787. 

 • 1 - Truien, t-shirts en jassen met ons logo

  Trots op de nieuwe werkkleding!

  Truien, t-shirts en jassen met ons logo

 • 2 - Opdruk van het logo op de achterkant van de truien

  Opdruk van het logo op de achterkant van de truien

 • 3 - Boontjes plukken

  Boontjes plukken

 • 4 - Onkruid schoffelen

  Onkruid schoffelen

 • 5 - Honingpotten etiketteren

  Honingpotten etiketteren

 • 6 - Folders vouwen

  Folders vouwen

 • 7 - Groepsuitje Beeksebergen.

  Groepsuitje Beeksebergen.

Aardbeien plukken
Honingafvullen en honingpotten etiketteren