Stages

Imkerij Immenhof is zowel bij Aequor als Calibris aangesloten als erkend leerbedrijf. Dat wilt zeggen dat we zowel stagiaires uit het praktijkonderwijs en groenscholen ontvangen als vanuit zorg & welzijn opleidingen(MBO en HBO).

De stagiaires uit het praktijkonderwijs en groenscholen begeleiden wij in het leren werken in de tuin; tuinaanleg en onderhoudt maar ook in het doen van imkerijwerkzaamheden zoals bijenramen bedraden en honing afvullen. Bij alle werkzaamheden op de imkerij worden de stagiaires betrokken. 

De stagiaires die vanuit het zorg en welzijn binnenkomen, komen onder anderen vanuit de volgende opleidingen;
- Medewerker maatschappelijke zorg           
- Pedagogisch medewerker                            
- Sociaal dienstverlener                                
- Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen
- Sociaal cultureel werker 
- Sociaal maatschappelijk dienstverlener 
- Pedagogiek 

Deze stagiaires worden begeleidt in het leren werken met onze clienten. Ze werken samen met de clienten op en begeleiden hun in de dagelijkse taken. Ze leren onder anderen; hulpvragen te inventariseren, 1-op-1 begeleiding, groepsgerichte begeleiding, werken aan deskundigheidsbevordering en professionaliseren van het beroep, ze bewaken kwaliteitszorg en leren werkzaamheden af te stemmen met betrokkenen.  Ook hier werken we aan de hand van leerdoelen en competenties van de stagiaires, evalueren we regelmatig en zoeken we naar bij de groep passende gedreven stagiaires. We nemen alleen stagiaires, boven de 18jr oud aan uit 3de en 4de leerjaren aan die veel ervaring hebben met onze doelgroep. 

Tot slot zijn wij opzoek naar staigaires in marketing & promotie. Ons bedrijf is de laatste jaren veel gegroeid en daardoor is marketing steeds belangrijker geworden. Wij zoeken studenten die Imkerij Immenhof nog beter op de kaart kunnen zetten. 

Ben je enthousiast geworden en wil jij ook bij Imkerij Immenhof solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief en CV op naar Wieneke Hallmans; wieneke@imkerij-immenhof.nl voor vragen kun je haar bellen op 0647139157