Imkerij Immenhof is uitgegroeid tot een waar familiebedrijf. 


Gonnie en Marcel Hallmans hebben het bedrijf van de grond af opgebouwd. Van voormalige boerderij van de ouders van Gonnie naar het 'pareltje van de gemeente' (aldus Paul Mengde, burgemeester van gemeente Heumen).  Van een klein winkeltje aan huis naar een prachtig bezoekerscentrum. Van een potje honing naar het dichter bij elkaar brengen van mens en natuur. 

Gonnie Hallmans, directrice, is net als de bijenkoningin bij de bijen, onmisbaar in het bedrijf. Gonnie boekt alle rondleidingen, verzorgt de boekhouding, legt prachtige plantenborders aan en kweekt de mooiste  planten. Daarnaast is ze vaak te vinden in de winkel van de imkerij waar u allerlei bijen en honingproducten kunt kopen.

Marcel Hallmans, imker en begeleider. Marcel voormalig biologie leraar zette zich al jaren in om jongeren iets bij te brengen over de natuur en hoe kan hij dit nu beter doen dan het verhaal over het belang van de bijen te verspreiden tijdens de rondleidingen op de imkerij. Marcel heeft het talent mensen te boeien en te verwonderen over dit prachtige staaltje natuur. Hij verzorgt de licentieteelt van de buckfastbij op Imkerij Immenhof, zorgt voor de bijenvolken op eigen terrein en in de natuurgebieden en begeleidt de cliënten tijdens de dagbesteding.

Zoon, Jaimy Hallmans legt al jaren prachtige tuinen aan op het terrein en heeft in 2006 samen met compagnon Dominique Sas het hoveniers- en bestratings bedrijf MASTA landscaping opgericht. MASTA landscaping zet zich in op de imkerij middels het aanleggen van prachtige (exotische) tuinen en het onderhoud hiervan. Daarnaast zijn ze altijd bezig met de eventuele nieuwe projecten van Imkerij Immenhof.

Schoondochter, Wieneke Hallmans vrouw van Jaimy is multipoot en ook werkzaam op de Imkerij. Wieneke werkt samen met Marcel in de bijen, maakt bijenproducten, werkt in de tuinen en verzorgt het horecagedeelte zoals o.a. de rondleidingen,theetuinen en de Bed Bij Breakfast. Daarnaast houdt ze zich bezig met PR, marketing en verzorgt ze de website en webshop van Imkerij Immenhof.

 

''