Imkerij Immenhof is een stage-, zorg- en door Aequor en Calibris erkend leerbedrijf. Jong en oud kan terecht voor een dagbesteding, re-integratie traject of stage.

Gonnie en Marcel begeleiden al meer dan twintig jaar mensen op Imkerij Immenhof. Het begon met stages vanuit het praktijkonderwijs en groenscholen maar al snel volgende ook ZMLK / ZMOK scholen en andere hulpverlenende instanties. Dochter en pedagoge Madeleine Hallmans is sinds een aantal jaar betrokken bij de extra verdieping in de begeleiding van de cliënten en stagiaires en kwaliteitswaarborg.

Kwaliteitswaarborg; 
Imkerij Immenhof is aangesloten bij de Federatie Landbouw & Zorg en draagt hiervan het kwaliteitskeurmerk; ‘Kwaliteit laat je zien’. http://www.landbouwzorg.nl/. We zijn hierbij aangesloten om extra verdieping te geven in onze kwaliteit. Het kwaliteitssysteem is speciaal ontwikkeld voor zorgboerderijen en richt zich op zowel begeleiding als veiligheid. 

De zorgimkerij is opgesplitst in twee groepen; cliënten en stages. (hier links in het menu aangegeven)

Imkerij Immenhof heeft geen vacatures voor betaalde functies. Voor vrijwilligerswerk (met ervaring in PR en communicatie, tuinwerkzaamheden of imkerwerkzaamheden) kunt u contact opnemen met Marcel Hallmans (marcel@imkerij-immenhof.nl of 0636001787).